Podòleg a Manresa

Oferim serveis de podologia com ara quiropòdies, estudis biomecànics, elaboració de plantilles, tractaments amb làser (berrugues o fongs) i cirurgia podològica.

Tractaments de podologia a Manresa

=

Quiropodologia

Tractament de problemes d’ungles, durícies, fongs, berrugues i altres alteracions de la pell dels peus.

=

Biomecànica del peu

Estudi de la marxa a través d’un passadís de pressions, filmacions en 3D i exàmens amb  podoescàner.

=

Ortopodologia

Tractament de les alteracions en l’alineació del peu, mitjançant l’elaboració de plantilles, ortesis de silicona, etc.

=

Cirurgia podològica

Operacions mínimament invasives de les alteracions dèrmiques, unguials i osteoarticulars del peu.

La Clínica Universitària ofereix serveis de podologia tant en l’àmbit privat com concertat amb mútues, associacions, institucions i entitats.

Serveis de Podologia

Podologia infantil

Tractament de les alteracions de l’estructura del peu i de les extremitats dels infants com ara el peu pla, el peu var o el peu valg i de les malalties de la pell del peu com poden ser infeccions, fongs o berrugues. La podologia infantil pretén fer una detecció precoç d’aquests problemes per avaluar la necessitat de tractaments i assessorar en l’elecció correcta del calçat.

Podologia per a gent gran

Treballem amb cada pacient de forma individualitzada, oferint solucions als seus problemes, ja siguin afeccions de les ungles o la pell, peu diabètic o afeccions neurològiques que tenen un impacte sobre el fet de caminar. Per a cada cas, el podòleg valora quin és el problema i el tractament necessari, ja siguin plantilles, fèrules, cirurgia, etc.

Podologia per a esportistes

Treballem per ajudar els esportistes a millorar el seu rendiment i a prevenir lesions. A partir d’un estudi biomecànic, analitzem com caminen i corren i els assessorem sobre les àrees de millora i els tractaments necessaris, si s’escauen. Partint de l’estudi biomecànic, i juntament amb els fisioterapeutes, elaborem plantilles o desenvolupem el tractament idoni per maximitzar el rendiment de l’esportista.

Cirurgia podològica

A la Clínica Universitària tenim un quiròfan completament equipat on els nostres podòlegs realitzen cirurgies mínimament invasives (MIS) per solucionar problemes en parts toves (berrugues, quists, helomes, queloides, tenotomies, etc.) i en ungles (matricectomies, plàsties de rodets, ablacions temporals, etc.).

Tractaments multidisciplinaris

El servei de podologia treballa de forma multidisciplinària amb el servei de fisioteràpia de la CU+ per oferir tractaments integrals a la persona davant d’una lesió o malaltia.

El peu diabètic

El servei de podologia de la CU+ compta amb podòlegs especialitzats en l’atenció del peu de la persona diabètica. Aquesta atenció es duu a terme, en part, a través del concert amb el servei públic de salut (CatSalut) i amb un conveni de col·laboració amb l’Associació de Diabètics i inclou:

=

Quiropòdies i cures de prevenció i tractament de les alteracions de la pell, com ara ferides o nafres

=

Cribratge, seguiment i tractament de la sensibilitat i la circulació de la sang del peu diabètic.

=

Plantilles i pròtesis adaptades a les alteracions funcionals i estructurals del peu diabètic.

=

Informació, assessorament i educació de persones amb diabetis sobre la cura dels peus.

Podòlegs de la CU+

Xavier Ruiz - Coordinador
Diplomat en Podologia. Màster oficial en cirurgia podològica. Membre d’AEMIS (Associació Espanyola de Cirurgia de Mínima Incisió). Coordinador del Servei de Podologia de la CU+. Professor de Podologia Pediàtrica i Ortopodologia II a UManresa-FUB.
Yvonne Alonso
Graduada en podologia. Formació en patomecànica del peu. Podòloga en exercici lliure.
Lorena Gaona
Bernat Cabestany
Diplomat en Podologia. Postgrau de Cirurgia de Mínima Incisió. Màster oficial en Cirurgia de Mínima Incisió. Instructor de l’AAFAS (American Ambulatory Foot and Ankel Surgery). Membre d’AEMIS (Associació Espanyola de Cirurgia de Mínima Incisió). Professor de Cirurgia Podològica de Mínima Incisió i de Radiodiagnòstic d’UManresa-FUB.
Lluís Castillo
Diplomat en Podologia. Postgrau de Cirurgia de Mínima Incisió. Màster oficial en Cirurgia Podològica. President d’AEMIS (Associació Espanyola de Cirurgia de Mínima Incisió). Assistant professor de l’AAFAS (American Ambulatory Foot and Ankel Surgery). Professor de Cirurgia Podològica de Mínima Incisió d’UManresa-FUB.
Josep Delgado
Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Metge especialista en Anestèsia i Reanimació. Cap clínic del Servei d’Anestesiologia i Reanimació d’Althaia. Coordinador del Màster d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.
Carles Escalona
Diplomat en Fisioteràpia. Diplomat en Podologia. Llicenciat en Educació Física. Doctor en Atenció Primària. Ajudant de Doctor a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC. Professor de Patologia podològica i tractaments ortopodològics, físics i farmacològics.
Dúnia Ibarra
Graduada en Podologia. Màster en Tractament i Diagnòstic del Peu Diabètic. Màster en Dermatologia Podològica. Podòloga a la Unitat de Peu Diabètic de HSJD Martorell.
Josep Oller
Diplomat en Podologia. Postgrau en patomecànica del peu i els seus tractaments ortopodològics (Universitat de Barcelona). Podòleg en exercici lliure.
Cristina Pina
Diplomada en Podologia. Postgrau en patomecànica del peu i els seus tractaments ortopodològics. Postgrau en posturologia.
Lluís Miquel Riu
Diplomat en Podologia. Postgrau en Cirurgia de Mínima Incisió. Postgrau en Cirurgia Podològica. Màster oficial en estudi i tractament del dolor. Professor de cirurgia podològica I i II a UManresa-FUB.
carla sanchez
Carla Sanchez

Graduada en Podologia

Consells de salut