• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La Unitat de Salut i Esport posa al teu abast un equip multidisciplinari per prevenir i tractar qualsevol alteració musculoesquelètica.

CU+
 

 

LA CU+ TANCA PER VACANCES DE L'1 AL 23 D´AGOST
 
DEL 24 AL 28 D´AGOST OBRIREM DE 8.00 A 14.00 H
 
A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE,  US ATENDREM
EN L´HORARI HABITUAL, DE 8.00 A 20.00 H
 

La Clínica Universitària de Manresa (CU+) és un equipament obert a tothom. Els nostres serveis s'adrecen a qualsevol persona que requereixi l'assessorament o el tractament d'especialistes en Fisioteràpia, Neurorehabilitació, Podologia, Logopèdia, Dietètica i Nutrició, Psicologia o Pedagogia. Els serveis s'adapten a les necessitats de cada persona.

 

La CU+ disposa de 7 consultes per a l'atenció en logopèdia; 3 consultes de fisioteràpia i sala de treball actiu; 3 consultes de quiropodologia, sala d'exploració podològica, sala d'exploració biomecànica i tallers; i un bloc quirúrgic per a cirurgia ambulatòria i sala de reanimació. Tot equipat amb la tecnologia més avançada al servei de la salut.

 

La Clínica Universitària compta amb un edifici de 3.500m2 situat a l'avinguda Universitària, 8-10 de Manresa. El centre acull tant la seva activitat assistencial com la docent, amb espais especialment pensats per a la simulació clínica.

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ