google-site-verification=tDLW85k1PtgsWiXxGFzhs04pjeNVRKnX_-hOvXnzHmg

Atenció psicològica a Manresa

Atenció i orientació psicològica individual per a joves i adults. Atenció grupal per a persones amb malalties cròniques. Valoració, orientació i assessorament pedagògic de les alteracions de l’aprenentatge.

El servei d’Atenció psicològica de la CU+ ofereix atenció a joves i adults:

=

Atenció psicològica individual

Depressió, problemes de parella, ansietat, autoestima, crisis personals, familiars, etc.

 

=

Atenció psicològica grupal

Persones amb malalties cròniques, teràpies psicològiques grupals dirigides als familiars i cuidadors i grups de creixement personal.

Més informació

La Clinica Universitària ofereix atenció privada o concertada amb mútues, associacions, institucions i entitats.

Atenció psicològica grupal

=
Atenció psicològica grupal per a persones amb malalties cròniques per fer-los suport tot focalitzant l’atenció en els efectes de la malaltia sobre la seva vida i les seves reaccions davant la malaltia. Els ajudem a utilitzar les defenses adaptatives per afrontar l’estrès psicològic extrem que acompanya aquestes malalties (adreçades a disminuir la desesperació, l’ansietat, la desesperança, l’abandonament, la depressió).
=
Teràpies psicològiques grupals dirigides als familiars i cuidadors que ajuden a minimitzar els efectes de la malaltia crònica sobre la seva vida. Els ajudem mitjançant l’escolta i la paraula a abordar les alteracions en les relacions sòciofamiliars.
=
Grups de creixement personal. El grup com un espai mental d’elaboració. El treball en grup pretén dotar les persones de recursos per afrontar els conflictes i patiments que es donen en les relacions, així com ajudar en moments de canvi i transició vital. Identificar aquells aspectes personals que poden dificultar el creixement personal.

Atenció a les persones amb fibromiàlgia

Oferim grups d’activitat física i suport psicològic per a persones afectades de fibromiàlgia. A través del treball en grup, els pacients comparteixen experiències i la possibilitat d’aprendre noves habilitats i estratègies per viure de la millor manera possible la situació que genera malestar.

Equip professional

montse escola
Montse Escolà

Llicenciada en Psicologia. Diploma de Postgrau en Malaltia crònica (Discapacitat Intel·lectual i Trastorns de l’Espectre Autista) i trastorns del comportament. Diploma de Postgrau en Trastorns emocionals i Psicopatologia legal i forense. Homologació del títol en Psicologia General Sanitària. Cofundadora i coordinadora del projecte IDEA (Intervenció i Diagnòstic en Espectre Autista) i sòcia i cofundadora de CREIXEM, projecte relacionat amb l’atenció precoç a infants, famílies i escoles.

anna lou
Anna Lou
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació (Pedagogia). Diplomada en Professorat d’educació general bàsica. Especialitat Ciències humanes. Diploma de Postgrau: Especialista en pertorbacions del llenguatge i de l’audició (Logopèdia). Màster Universitari en Psicologia de l’Educació (MIPE). Logopeda al Centre d’Atenció Psicopedagògica infantil (CAPI) de Cornellà de Llobregat. Logopeda del centre Altaveu.

Consells de salut