Unidad de la Voz

El equipo multidisciplinario y especializado en voz garantiza el trabajo coordinado entre diferentes profesionales en las alteraciones de la voz cantada y hablada, tanto para infantes como para adultos.

La Unidad de la Voz de la CU+ ofrece:

=

Valoración de logopedia de las alteraciones vocales.

=

Valoración de las características acústicas de la voz en la cabina de voz y con un programa informático específico. 

=

Colaboración con servicios de prevención de riesgos laborales para la prevención y detección precoz de las alteraciones de la voz. 

=

Formación a medida para profesionales de la voz hablada o cantada y para logopedas. 

=

Prestación de servicios externos a instituciones que lo soliciten, tales como centros sociosanitarios o residencias de gente mayor. 

La Clínica Universitaria ofrece atención privada o concertada con mutuas, asociaciones, instituciones y entidades.

Tratamientos multidisciplinarios

El equipo de logopedas y fisioterapeutas, garantiza el trabajo coordinado entre diferentes profesionales en las alteraciones de la voz cantada y hablada.

Equipamiento técnico de primer nivel

La Unidad de la Voz de la CU+ dispone del mejor equipamiento técnico para la valoración de las estructuras implicadas en la fonación y para la valoración de las características acústicas de la voz. 

Dirigido a profesionales de la voz

Esta unidad se dirige, especialmente, a todas aquellas personas que utilizan la voz de forma profesional, como profesores, comunicadores, comerciales, telefonistas o cantantes profesionales o amateurs.

Nuestros profesionales

Ester Rodriguez - Coordinadora
Diplomada en Logopèdia. Diplomada en Treball Social. Mestra d’audició i llenguatge. Màster en Motricitat Orofacial. Màster Universitari en Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge. Formació diversa de curta durada en diferents temes relacionats amb la Motricitat Orofacial i les seves àrees. Coordinadora del Servei de Logopèdia CU+. Coordinadora del Màster en Motricitat Orofacial (UManresa-IEPAP), coordinadorai  tutora de pràctiques i docent del mateix. Col·laboradora docent  i tutora dels Estudis de Logopèdia de UVic-UCC/UOC, en les assignatures de Disfuncions Orofacials, Intervenció en Disfuncions Orofacials, Pràcticum i TFG. Formadora de cursos de curta durada a CLC i  CLCV relacionats amb la Motricitat Orofacial.
Núria Carmona Lalueza
Diplomada en Logopèdia, Diplomada en Magisteri d’Audició i Llenguatge, Postgrau d’especialització universitària en Intervenció Logopèdica dels trastorns de la veu, Màster Universitari en Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge. Cursos Nivell I i Nivell II d’Estill Voice Training (Voice Craft). Assistència a cursos i jornades de formació continuada sobre veu, manipulacions laríngies, trastorns de la fluència i alteracions oncològiques de cap i coll. Congressos CLC i ALE. Logopeda de la Clínica Universitària CU+ des del 2007. Docent del Grau de Logopèdia (UVic-UCC/UOC) en les assignatures de Trastorns de la Veu i Intervenció en les Disfluències. Tutora i col·laboradora en la formació pràctica dels alumnes del Grau de Logopèdia i del Màster en Motricitat Orofacial (UManresa-EPAP). Tutora i revisora de Treballs de Final de Grau (TFG) del Grau de Logopèdia de la UVic-UCC. Docent en formacions sobre veu a diferents entitats i participació com a ponent en el seminari de Física Acústica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Jennifer Baeza
Diplomada en Fisioteràpia. Màster en activitat física i salut. Postgrau de fisioteràpia en traumatologia i cirurgia ortopèdica. Postgrau de fisioteràpia de dolor i disfunció miofascial (punció seca). Especialitzada en mobilització nerviosa, disfuncions de l’ATM, embenats neuromusculars i relaxació instrumental miofascial.