• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La Unitat de Salut i Esport posa al teu abast un equip multidisciplinari per prevenir i tractar qualsevol alteració musculoesquelètica.

Unitat de la veu

Unitat de la veu

El servei de logopèdia de la CU+ disposa d'una unitat especialitzada en l´avaluació i el tractament de les alteracions i patologies relacionades amb la veu.

La Unitat de la Veu de la CU+ disposa dels millors equipaments tècnics per a la valoració de les estructures implicades en la fonació (estroboscopi) i per a la valoració de les característiques acústiques de la veu (cabina de veu, programari informàtic específic) per poder arribar a un diagnòstic clar i objectiu de les alteracions vocals.

L’equip multidisciplinari i especialitzat en veu, format per otorinolaringòleg, logopedes de reconegut prestigi professional i fisioterapeuta, garanteix el treball coordinat entre diferents professionals en les alteracions de la veu cantada i  parlada, tant per a infants com per a adults.

La Unitat de Veu de la CU+ també ofereix:

1.- Formació a mida per a professionals de veu
2.- Formació adreçada a logopedes
3.- Col·laboració amb serveis de prevenció de riscos laborals per a la prevenció  i detecció precoç de  les alteracions de la veu

Equip de professionals de la UNITAT DE LA VEU:

Francesc Xavier Subirana, otorinolaringòleg
Assumpció Linares, logopeda
Núria Carmona, logopeda
Ester Rodríguez, logopeda
Jennifer Baeza, fisioterapeuta

DEMANA HORA



Horari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ