• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La Unitat de Salut i Esport posa al teu abast un equip multidisciplinari per prevenir i tractar qualsevol alteració musculoesquelètica.

Centres sanitaris i sociosanitaris

Serveis a centres sanitaris i sociosanitaris

La CU+ ofereix la possibilitat de concertar els serveis dels seus professionals (logopedes, podòlegs, fisioterapeutes) i desplaçar-los a altres institucions.

Prestació de serveis de Logopèdia

La tasca del logopeda dins l'equip de professionals dels centres sanitaris i/o sociosanitaris és cada vegada més necessària, però no sempre és fàcil disposar-ne.
La CU+ ofereix l'opció de concertar una prestació de serveis de logopèdia a aquells centres que ho requereixen, de forma puntual o periòdica (setmanalment, quinzenalment...) segons les necessitats.

La tasca del logopeda en aquest àmbit anirà dirigida a:

L'exploració i tractament de les alteracions de la parla (disàrtria), del llenguatge (afàsia) i de la deglució (disfàgia) en persones amb dany cerebral adquirit.
L'exploració i tractament de la presbifàgia (alteració de la deglució associada a la vellesa).
L'assessorament al personal implicat i/o a les famílies, per tal d´afavorir una comunicació al més efectiva possible i una deglució al màxim de segura i eficaç.

Aquest servei es pot adaptar a les necessitats concretes de cada centre o institució o donar cobertura en períodes vacacionals dels seus professionals.

 

Prestació de serveis de Podologia

L'atenció i cura del peu en l'àmbit geriàtric és molt important. La CU+ desplaça els seus podòlegs als centres sanitaris o sociosanitaris
que ho requereixen amb la periodicitat que calgui (setmanal, quinzenal, mensual...) per tal de realitzar:

Quiropòdies (tractament de les ungles, durícies, berrugues ...).
Prevenció i tractament del peu diabètic.
Confecció d'ortesis plantars (plantilles), fèrules i pròtesis per millorar la qualitat de vida i l'estabilitat.

Aquest servei es pot adaptar a les necessitats concretes de cada centre o institució o donar cobertura en períodes vacacionals dels seus professionals.


Prestació de serveis de Fisioteràpia

La valoració funcional, el tractament i l'estimulació de la mobilitat, la coordinació o la propiocepció són claus en la millora de la qualitat de vida de les persones.

La CU+ pot desplaçar els seus fisioterapeutes als centres que ho requereixen, i s'adapta a les necessitats concretes de cada cas o per cobrir baixes laborals o períodes vacacionals dels seus professionals.

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ