• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La CU+ disposa d'àrea quirúrgica equipada per abordar qualsevol procediment quirúrgic podològic.

Activitat física saludable

Sessions d'activitat física

Activitat físicaGimnasticaGimnastica

La Clínica Universitària (CU+) proposa diferents activitats per a la comunitat universitària al llarg de tot el curs. El programa està dividit per trimestres i compta amb preus molt avantatjosos per als alumnes universitaris.

 

Per apuntar-te a un grup, cal fer-ho a la recepció de la CU+, al telèfon 93 875 73 10 o als correus Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

GRUP EXERCICI FÍSIC: El grup d'exercici físic suau està indicat per totes aquelles persones que vulguin treballar de forma global la mobilitat articular, l'elasticitat muscular, i la millora postural; els grups d'activitat física de nivell mig i intens treballaran la capacitat aeròbia, el desenvolupament muscular i l'elasticitat com a base de l'exercici, adaptat al nivell corresponent, tot conduït per una fisioterapeuta.

 

GRUP HIPOPRESSIUS: Treball específic de la musculatura abdominal, del diafragma i de la musculatura del sòl pelvià, indicat per prevenir diverses patologies relacionades amb la regió lumbopelviana i treballar la reeducació postural.

 

GRUP CONTROL MOTOR: Sessions on es realitzen exercicis específics per millorar o mantenir el to de la musculatura profunda, per evitar les molèsties que es generen davant la falta de coordinació muscular de zones com la lumbar, la cervical i l'espatlla.

 

GRUP RELAXACIÓ I MINDFULNESS: Aprèn a minimitzar els efectes nocius de l'estrès a través de pràctiques senzilles d'autoregulació, que milloren la relació cos-ment. Optimitza les teves capacitats, gestiona les situacions difícils i fomenta el benestar.

 

GRUP CORREDORS: A part de gaudir del treball en grup i les rutes de l'entorn de la Universitat, es treballen també aspectes físics complementaris a la carrera.

 

Horaris activitat física

 

 

*Si tens ganes de fer alguna activitat però no et van bé els horaris que proposem, digue’ns-ho i intentarem aglutinar persones amb necessitats similars.

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ