• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La Unitat de Salut i Esport posa al teu abast un equip multidisciplinari per prevenir i tractar qualsevol alteració musculoesquelètica.

Logopèdia

Logopèdia

El logopeda és el professional de la salut que s'ocupa de la valoració funcional i el tractament dels problemes de la parla, de la veu, del llenguatge, de la comunicació i de l’aparell bucofonador.

Logopèdia infantil

Valorem i tractem les alteracions de la veu, de la parla, de la comunicació i del llenguatge.
Tractem els trastorns de lectura i escriptura i d’aprenentatge.
Tractem les patologies i hàbits inadequats de l’aparell bucofonador (trastorns de la deglució, respiració, protrusió de la llengua, frens linguals curts, alteracions de la mobilitat i la tonicitat orofacial, maloclusions).

Logopèdia per a gent gran

Ajudem a mantenir i millorar la parla, la deglució, la cognició, la mobilitat i el control muscular.
Activitats d'estimulació cognitiva.

Logopèdia per a adults

Valoració i tractament de les alteracions de la veu (disfonia). Anàlisi acústica de la veu, mitjançant cabina adaptada per a l'enregistrament de la veu i programari específic (MDVP).
Trastorns de l'òrgan bucofonador (disfuncions de la deglució, de la respiració, de l'articulació i de la ATM).
Reeducació logopèdica postprocessos oncològics de cap i coll (laringectomia parcial o total, cirurgia mandibular, resecció lingual...).
Tractament de l'afàsia, la disàrtria i la disfàgia en persones amb dany cerebral adquirit, traumatismes cranioencefàlics, malalties neurodegeneratives....


Tractaments multidisciplinars

Tractem de forma multidisciplinar les persones que pateixen una malaltia neurològica o neurodegenerativa (embòlia, TCE, esclerosi múltiple, Pàrkinson, ELA...), oferint un treball en equip del logopeda amb el fisioterapeuta i el psicòleg. 

 

 

 

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ