• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La Unitat de Salut i Esport posa al teu abast un equip multidisciplinari per prevenir i tractar qualsevol alteració musculoesquelètica.

Fisioteràpia

Fisioteràpia

Neurorehabilitació

El fisioterapeuta és un professional de la salut que vetlla per la prevenció, curació i recuperació de la salut de les persones, mitjançant un coneixement ampli del funcionament del cos humà i l´aplicació de tècniques que li són pròpies.

 

A través del moviment, ja sigui del propi pacient, o realitzat pel fisioterapeuta, així com diverses tècniques manuals, el fisioterapeuta explora i tracta les diferents patologies. També utilitza l'aplicació d'agents físics amb finalitat terapèutica (corrent elèctric, calor, fred, aigua, sistemes mecànics ...).

 

El servei de fisioteràpia de la CU+ ofereix:

Avaluació i diagnòstic en fisioteràpia.
Tractament terapèutic individualitzat utilitzant tècniques de teràpia manual.
Massatge terapèutic (esportiu, drenatge limfàtic manual, drenatge venós...).
Tractament basat en la mobilitat i l’exercici físic per a dolències del sistema musculoesquelètic.
Entrenament i reeducació neuromotora, tant terapèutica com preventiva.
Tractament específic per a la millora de la qualitat de vida de les afeccions reumatològiques.
Treball en petit grup per a persones afectades per l'esclerosi múltiple (Projecte FiL).
Grup d’activitat física suau, adaptada a les necessitats personals de cadascú del grup.

 

Servei de Neurorehabilitació

La CU+ ofereix un servei de fisioteràpia, adreçat a totes aquelles persones que presentin disfuncions d'origen neurològic que els impedeix realitzar activitats de la vida diària. El servei de Neurorehabilitació té l'objectiu de treballar, mitjançant l'anàlisi del moviment, aquelles accions o moviments que facilitin la realització de qualsevol activitat que una persona consideri important per la seva vida; abastant diverses patologies com ara seqüeles d'un ictus, paràlisis cerebrals, malalties neurodegeneratives, pluridiscipacitats, amputacions o lesions localitzades a nivell de nervis perifèrics.

 

Tractaments multidisciplinaris

El servei de fisioteràpia treballa de forma multidisciplinari amb els altres serveis de la CU+ (podologia, logopèdia, psicologia, dietista) per tal d´oferir un tractament integral de la persona davant d'una lesió o malaltia.

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ