• image
  • image
  • image
  • image
  • image

La CU+ disposa d'àrea quirúrgica equipada per abordar qualsevol procediment quirúrgic podològic.

Atenció psicològica per a adults

Atenció psicològica per a adults

Atenció psicològica individual

Depressió
Problemes de parella
Ansietat
Autoestima
Crisis personals, familiars, etc.


Atenció psicològica grupal

Atenció psicològica grupal per a persones amb malalties cròniques per fer-los suport tot focalitzant l'atenció en els efectes de la malaltia sobre la seva vida i les seves reaccions davant la malaltia. Els ajudem a utilitzar les defenses adaptatives per afrontar l'estrès psicològic extrem que acompanya aquestes malalties (adreçades a disminuir la desesperació, l'ansietat, la desesperança, l'abandonament, la depressió).

Teràpies psicològiques grupals dirigides als familiars i cuidadors que ajuden a minimitzar els efectes de la malaltia crònica sobre la seva vida. Els ajudem mitjançant l'escolta i la paraula a abordar les alteracions en les relacions sòciofamiliars.


Grups de creixement personal. El grup com un espai mental d'elaboració. El treball en grup pretén dotar les persones de recursos per afrontar els conflictes i patiments que es donen en les relacions, així com ajudar en moments de canvi i transició vital. Identificar aquells aspectes personals que poden dificultar el creixement personal.


Tractaments multidisciplinars

Tractem de forma multidisciplinària (logopèdia + fisioteràpia + podologia + psicologia) les persones que pateixen una malaltia neurològica o neurodegenerativa (embòlia, TCE, esclerosi múltiple, Pàrkinson, ELA).

Oferim grups d’activitat física i suport psicològic per a persones afectades de fibromiàlgia. A través del treball en grup, els pacients comparteixen experiències i la possibilitat d'aprendre noves habilitats i estratègies per viure de la millor manera possible la situació que genera malestar.

 

 

 

 

DEMANA HORAHorari d’atenció de dilluns a divendres, de 9 a 20 h

Av. Universitària, 8-10 08242 Manresa

93 875 73 10
LOCALITZACIÓ