Atenció psicològica a Manresa

Atenció i orientació psicològica individual per a joves i adults. Atenció grupal per a persones amb malalties cròniques. Valoració, orientació i assessorament pedagògic de les alteracions de l’aprenentatge.

El servei d’Atenció psicològica de la CU+ ofereix atenció a joves i adults:

=

Atenció psicològica individual

Depressió, problemes de parella, ansietat, autoestima, crisis personals, familiars, etc.

 

=

Atenció psicològica grupal

Persones amb malalties cròniques, teràpies psicològiques grupals dirigides als familiars i cuidadors i grups de creixement personal.

Més informació

La Clinica Universitària ofereix atenció privada o concertada amb mútues, associacions, institucions i entitats.

Atenció psicològica grupal

=
Atenció psicològica grupal per a persones amb malalties cròniques per fer-los suport tot focalitzant l’atenció en els efectes de la malaltia sobre la seva vida i les seves reaccions davant la malaltia. Els ajudem a utilitzar les defenses adaptatives per afrontar l’estrès psicològic extrem que acompanya aquestes malalties (adreçades a disminuir la desesperació, l’ansietat, la desesperança, l’abandonament, la depressió).
=
Teràpies psicològiques grupals dirigides als familiars i cuidadors que ajuden a minimitzar els efectes de la malaltia crònica sobre la seva vida. Els ajudem mitjançant l’escolta i la paraula a abordar les alteracions en les relacions sòciofamiliars.
=
Grups de creixement personal. El grup com un espai mental d’elaboració. El treball en grup pretén dotar les persones de recursos per afrontar els conflictes i patiments que es donen en les relacions, així com ajudar en moments de canvi i transició vital. Identificar aquells aspectes personals que poden dificultar el creixement personal.

Atenció a les persones amb fibromiàlgia

Oferim grups d’activitat física i suport psicològic per a persones afectades de fibromiàlgia. A través del treball en grup, els pacients comparteixen experiències i la possibilitat d’aprendre noves habilitats i estratègies per viure de la millor manera possible la situació que genera malestar.

Equip professional

Miguel Pérez
Psicòleg especialista en Psicoteràpia acreditat per la Federació Europea d’Associacions de Psicòlegs (EFPA). Grupanalista. Professor titular del campus Manresa de la UVic-UCC. Docent del Màster de Psicoteràpia Analítica Grupal (Fundació OMIE-Universidad de Deusto).
anna lou
Anna Lou
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació (Pedagogia). Diplomada en Professorat d’educació general bàsica. Especialitat Ciències humanes. Diploma de Postgrau: Especialista en pertorbacions del llenguatge i de l’audició (Logopèdia). Màster Universitari en Psicologia de l’Educació (MIPE). Logopeda al Centre d’Atenció Psicopedagògica infantil (CAPI) de Cornellà de Llobregat. Logopeda del centre Altaveu.

Consells de salut